laden.

XeWeb

Hoi, ik ben Tim.

Geboren in het 1992, het jaar van de Aap, de eerste viering van “de dag van de linkshandigen” en Michael Jackson op nummer 1 stond met Black or White.

XEWEB, een samenvoegsel van “THEXEROX” (mijn oude nickname uit de jaren 90) en WEB.

Zelf linkshandig, gepassioneerd door webdesign en computers en eeuwige scout. Verder opvoeder in hart en nieren en occasioneel plaatjesdraaier. In 2015 studeerde ik af als Bachelor Orthopedagogie en ging aan de slag als activiteitenbegeleider en buurtmedewerker voor een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt.
Sinds 2015 ben ik gestart met een HBO5 opleiding Informatica in afstands onderwijs.

Al sinds mijn jonge(re) jaren bezig met de ontwikkeling van website’s en recentelijk ook webapps. Bij mijn start als zelfstandige in bijberoep in maart 2017 onder de naam XEWEB zag ik hier de kans schoon om mijn webdesign skills aan te bieden aan iedereen.

Je kan bij mij terecht voor een website op maat, maar ook voor de ontwikkeling van wordpress plugins of webapps. Neem een kijkje in mijn portfolio om een zicht te krijgen op welke projecten ik reeds ontwikkeld heb.

Ik waag me graag aan nieuwe projecten en startte zo begin 2017 met de bouw van mijn eerste photobooth “de Fancybooth v1”. Nadat ik zelfstandige in bijberoep werd, ontwikkelende ik een tweede versie die je nu kan huren.
Mijn photobooth kan je vanaf heden vinden onder de naam Rik’s Photobooths.

Heb je nood aan een nieuwe website?
Zie je het zitten om met mij in zee te gaan?
Neem dan snel contact met mij op.