laden.

XeWeb

Paljas producties

Paljas producties

Paljas producties is het oudste professionele reizend theatergezelschap van België. Ze bieden een toegankelijk aanbod aan producties aan in het ganse land. Ik verzorgde de ontwikkeling van hun nieuwe en dynamische wordpress website. We kwamen samen uit bij huidige ontwerp dat het dromige van theater ondersteund.

De producties van Paljas drongen aan op een overzichtelijke speellijst die alle voorstellingen duidelijk in kaart brengt. De speciaal voor Paljas ontwikkelde wordpress plugin zorgt ervoor dat alle producties en voorstellingen op een eenvoudige & overzichtelijke manier kunnen beheerd worden.

Alle speeldata worden op een overzichtelijke manier weergegeven in de speellijst. Een filter zorgt ervoor dat speeldata per productie kunnen worden bekeken. De reservatie gegevens worden weergegeven op de pagina wanneer de bezoeker op de reservatie knop drukt.

De productiepagina geeft een duidelijk overzicht van alle gegevens. Ze heeft als doel om zowel organisatoren als toeschouwers de nodige informatie te geven in één oogopslag. Onderaan is ook plaats voorzien voor de komende speeldata. Bezoekers kunnen indien gewenst een reactie achterlaten.

Een groot deel van de bezoekers zal de website via een mobiel apparaat bezoeken. Daarom is de website ook volledig “responsive” aan alle schermresoluties. Bij lagere resoluties en mobiele apparaten wordt het menu ingeklapt om plaats te besparen.

" We waren al lang op zoek naar iemand die onze website wou updaten / vernieuwen / moderniseren. We hebben met XeWeb dan ook de ideale partner gevonden ! Professioneel , snel , steeds openstaand voor aanpassingen , prima begeleiding en inzichten. Onze website moest zowel professioneel (voor onze klanten ) als eenvoudig (voor onze toeschouwers , vaak ouderen ) en ik denk aan de vele positieve reacties die we tot hiertoe hebben gehad XeWeb hierin zeker geslaagd is ! "

Tania De Ley, afg. Bestuurder Paljas Producties vzw via email